Măsuri recomandate în vederea reducerii impactului pandemiei COVID-19 asupra pacienților oncologici și asupra serviciilor de oncologie.

Click aici

Termeni si conditii

1.Termeni si conditii de utilizare

Acești termeni și condiții de utilizare a site-ului se aplică în cazul utilizării site-ului web al Societatii Romane de Radioterapie si Oncologie Medicala  (SRROM) , o organizație non-profit cu sediul în Romania, Str Republicii nr. 34-36 Cluj-Napoca și – orice „conținut” de pe site-ul web ca produs științific, tehnic, contractual, produs, program, informații despre prețuri; știri, materiale educaționale, publicații, ghiduri, prezentări, rezumate; alte informații disponibile pe site, cum ar fi date, text, software, muzică, sunet, fotografii, grafică, video, mesaje și alte materiale.SRRO își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții la propria discreție, fără notificare prealabilă, cu condiția ca detaliile modificărilor să fie publicate pe site-ul web SRRO. Ele devin efective din momentul postării. Utilizarea site-ului după înregistrare constituie acceptarea termenilor și condițiilor modificate.Citiți cu atenție termenii. Termenii sunt stabiliți de către și între utilizator și SRRO și utilizatorul le acceptă prin utilizarea site-ului în orice mod și / sau prin recunoașterea în alt mod a acordului său cu termenii. Dacă utilizatorul nu este de acord cu toți termenii, acesta nu ar trebui să folosească site-ul.Dacă aveți nevoie de informații suplimentare sau aveți comentarii cu privire la termenii și condițiile SRRO, vă rugăm să ne contactați la: Sediul SRRO – Str Republicii nr. 34-36 Cluj-Napoca sau  Email : srrom@iocn.ro

2. Drepturi de autor – Proprietate intelectuală

Site-ul SRRO este deținut de SRRO . Toată conținutul deținut de SRRO  pe site-ul SRRO  este protejat prin legea romana și internațională. Toate drepturile asupra conținutului de pe site-ul SRRO (inclusiv, fără a se limita la toate articolele, declarațiile, textele, imaginile, logo-urile și designul) sunt deținute de către SRRO sau licențiate exclusiv pentru SRRO. Toate drepturile sunt rezervate în mod expres de SRRO.Utilizarea și accesul la orice conținut licențiat în SRRO de către terțe părți este supus oricăror termeni sau condiții suplimentare de utilizare care pot fi aplicate. Orice termeni suplimentari vor fi, de obicei, puse la dispoziție la momentul obținerii sau înregistrării pentru a accesa astfel de conținut. Prin accesarea unui astfel de conținut, se acceptă să se respecte acești termeni suplimentari de utilizare, dacă există. Un astfel de conținut licențiat poate fi utilizat numai în conformitate cu acei termeni suplimentari, precum și în conformitate cu acești termeni. Dacă aveți întrebări cu privire la proprietatea sau utilizarea conținutului de pe site, contactați SRRO la adresa de mai jos.Orice conținut poate fi copiat și distribuit în mod limitat numai în scopuri necomerciale, cu condiția ca orice material copiat să rămână intact și toate copiile să includă următoarele:o notă clar vizibilă: „Copyright © Societatea E Romane de Societatii Romane de Radioterapie si Oncologie Medicala  (SRROM). Toate drepturile rezervate „, precum și linkurile către www.srrom.ro. Aceste materiale pot fi utilizate numai pentru uz personal.Copierea, modificarea sau utilizarea oricărui conținut inclus pe site-ul web SRROM, în scopuri comerciale, fără autorizarea SRROM, reprezintă o încălcare a brevetelor, a drepturilor de autor și a altor drepturi de proprietate, inclusiv drepturile de proprietate intelectuală deținute de SRROM și / sau colaboratorii săi. Orice copiere sau redistribuire în scopuri comerciale sau pentru orice fel de compensație necesită permisiunea scrisă prealabilă din partea SRROM.Utilizarea siglelor SRROM și vizuale corporative SRROM (inclusiv, dar fără a se limita la, grafică, imagini, videoclipuri …) este supusă autorizării scrise a SRRO. Orice utilizare neautorizată poate avea ca rezultat acțiuni întreprinse de SRROM pentru a solicita eliminarea materialelor respective din afișare / distribuție și posibile acțiuni în justiție.

3. Condiții generale

Conținut, produse și servicii. SRROM își rezervă dreptul de a adăuga, modifica sau șterge orice informații, produse și / sau servicii de pe site-ul SRROM în orice moment și fără notificare.Accesul la anumite conținuturi este disponibil numai utilizatorilor care s-au înregistrat in asociatie, contul securizat și personalizat pe care SRROM îl oferă membrilor. În mod similar, accesul la anumite alte conținuturi este condiționat de abonarea la un anumit produs sau serviciu.

Înregistrare utilizator

Înregistrarea utilizatorilor, prin intermediul „SRROM”, este necesară pentru a accesa serviciile personale online și anumite conținuturi online. Utilizatorul este responsabil pentru păstrarea confidențialității datelor de conectare ale contului său. Înregistrarea utilizatorului este unică și personală. Nu ar trebui să fie împărtășită cu nimeni. SRROM nu este răspunzător pentru utilizarea neautorizată a contului utilizatorului de către o terță parte căreia utilizatorul le-a dezvăluit, intenționat sau nu, detaliile de conectare la contul său.

Produse si servicii

Este posibil să achiziționați anumite produse și servicii cum ar fi serviciile de membru sau înregistrarea pentru congrese și cursuri organizate de SRROM sau în colaborare cu SRROM prin zona „Contul Meu”. SRROM își rezervă dreptul de a schimba sau de a elimina anumite metode de comandă fără notificare prealabilă. Modificările în procedura de comandă vor fi afișate pe pagina produsului sau a serviciului. Produsele și serviciile sunt disponibile pentru comandă în timp ce sunt afișate pe site-ul web SRROM și / sau în perioada de comandă specificată.

Politica de confidentialitate

Noi procesam datele dumneavoastra personale in conformitate cu legile in vigoare si consideram intimitatea ca fiind foarte valoroasa.

Utilizând serviciile web ale SRROM, sunteți de acord și sunteți de acord că datele dvs. personale vor fi tratate și procesate conform descrierii din politica noastră de confidențialitate.

4. Politica de retur

O data cu achitarea taxei si acceptarea ca membru SRROM de catre societate, taxa de membru nu poate fi returnata.