Va rugam sa va creati un nou cont si sa actualizati datele de contact. Detalii aici. Posibilitatea de plata online.

Dreptul Sănătăţii

Dreptul Sănătăţii

Stimați colegi,

Vă înaintăm un anunț al Facultății de Drept Cluj-Napoca, a Universităţii Creştine Dimitrie Cantemir. Vă facem precizarea că nu este vorba de un atestat de studii complementare emis de Ministerul Sănatății și nici nu vă sunt asigurate credite de educație medicală continuă.

             Facultatea de Drept Cluj-Napoca, a Universităţii Creştine „Dimitrie Cantemir”, Bucureşti, organizează cursul postuniversitar „Dreptul Sănătăţii” în luna martie 2020. Cursul se adresează absolvenților de studii superioare medicale, juridice, farmaceutice, de asistență socială, psihologie, management, etc și constă în 5 module susținute de către membri ai corpului academic și profesioniști, atât din mediul juridic, cât și din cel medical.
             Cursul postuniversitar se finalizează cu eliberarea unui certificat de atestare a competențelor profesionale obținute. Ne vom bucura să vă avem alături!
             Detaliile despre preînscriere și înscriere  se găsesc la  http://www.dimitriecantemir.ro/?page_id=3764
            Detalii suplimentare se pot obţine pe  mail la adresa drept@dimitriecantemir.ro sau telefonic la 0364/401057, 0264/432211, 0723609381, 0741609381.

Prodecan UCDC Facultatea de Drept Cluj-Napoca,
Conf. Univ. Dr. Rodica-Diana Apan