Măsuri recomandate în vederea reducerii impactului pandemiei COVID-19 asupra pacienților oncologici și asupra serviciilor de oncologie.

Click aici

Noi abordari in managementul multidisciplinar al cancerului 9-10 iunie 2017

Dragi Colegi,

Avem deosebita plăcere de a vă invita la al 12-la curs postuniversitar organizat de Disciplina Oncologie Medicală și Radioterapie a Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu”, împreună cu Institutul Oncologic “Prof. Dr. Ion Chiricuță” și Societatea Română de Radioterapie și Oncologie Medicală, cu tema “Noi abordări ȋn managementul multidisiciplinar al cancerului”.

Cursul se va desfășura în 9-10 iunie 2017, la Institutul Oncologic “Prof. Dr. Ion Chiricuță” Cluj.

Este un curs interdisciplinar care se adresează oncologilor medicali, radioterapeuţilor, precum şi altor specialişti implicaţi în diagnosticul şi tratamentul cancerului. Cursul ȋşi propune prezentarea de noi descoperiri şi rezultate nu numai ȋn domeniul cercetării, ci şi ȋn a practicii clinice. Pe lȃngă trecerea ȋn revistă a noutăţilor ȋnregistrate ȋn abordarea multidisciplinară a principalelor localizări tumorale, vor fi prezentate noi oportunităţi din diverse domenii ale oncologiei de la prevenţie la tratamentele paliative.

Cursul este acreditat de Colegiul Medicilor din România cu 18 puncte

EMC.

Sperăm şi dorim ca şi acest curs, să fie la nivelul aşteptărilor cursanţilor

vechi şi noi ai cursurilor noastre postuniversitare din iunie a fiecărui an din ultimul deceniu.

Vă așteptăm cu drag în 9 iunie la Institutul Oncologic Cluj!

Cu prietenie,

Prof. Dr. Viorica Nagy

Program final

Informatii

Inscriere