Măsuri recomandate în vederea reducerii impactului pandemiei COVID-19 asupra pacienților oncologici și asupra serviciilor de oncologie.

Click aici

News and perspectives in multidisciplinary cancer treatment (post ASCO/ESMO/ASTRO/ESTRO meeting) 28-29June 2013

Cuvânt înainte

Avem deosebita bucurie şi pl ăcere de a ne afla la cea de-a VIII-a reuniune post-ASCO/ESMO/ ASTRO/ESTRO organizat de UMF Cluj-Napoca Disciplina Oncologie medicală şi Radioterapie, în colaborare cu Institutul Oncologic „Prof.Dr. Ion Chiricuţă” şi Societatea Română de Radioterapie şi Oncologie Medicală, care are loc în perioada 28-29 iunie 2013 la Institutul Oncologic Cluj. Este o manifestare de educaţie medicală continuă adresată oncologilor medicali şi radioterapeuţi precum şi tuturor specialiştilor implicaţi în diagnosticul şi tratamentul cancerului.

Sperăm ca acest eveniment să fie un bun prilej de întâlnire pentru actualizarea cunoştinţelor cu cele mai noi descoperiri şi rezultate prezentate la manifestări ştiinţifice internaţionale importante de oncologie, care au avut loc pe parcursul anului care a trecut de la cursul anterior.

Dorim ca şi reuniunea din acest an să fie instructivă şi plăcută, la înălţimea aşteptărilor, oferind participanţilor informaţii de ultimă oră din domeniul oncologiei.

Prof.Dr. Nagy Viorica,

coordonator curs

Program curs