Dragi colegi,

 

Avem deosebita onoare de a va invita sa participati la Congresul National de Oncologie Medicala si Radioterapie, care se va desfasura in perioada 18 - 20 octombrie 2012, la Poiana Brasov.

 

 

 

Organizatorii acestui congres, Societatea Romana de Radioterapie si Societatea Romana de Radioterapie si Oncologie Medicala (SRROM), vă oferă posibilitatea unui dialog direct pentru a evidentia progresul inregistrat de Romania in domeniul oncologic si pentru a facilita comunicarea cu alte societati si asociatii profesionale din acest domeniu, atat din Romania cat si din strainatate.

Tema aleasa: "Terapia oncologica 2012: de la abordarea multidisciplinara la cea personalizata”, este centrată pe importanţa tratamentelor inovatoare în oncologie şi se adresează tuturor specialiştilor implicaţi în depistarea, diagnosticul şi tratamentul bolilor oncologice.

 

Cu ocazia acestei manifestări știinţifice, va fi organizat și un curs postuniversitar având ca subiect: Noi perspective in diagnosticul si tratamentul tumorilor maligne. Acest curs va avea un număr limitat de participanți, astfel că înscrierea Dumneavoastră cât mai precoce va va permite participarea.

Participarea fiecăruia dintre Dumneavoastră, precum şi prezenţa la Simpozion a unor personalităţi de prim rang în domeniile oncologie medicala, radioterapie si chirurgie, din țară și din străinătate, vor contribui la elaborarea strategiilor viitoare în acest domeniu.

 

Comitetul de Organizare îşi va aduce toată contribuţia spre a asigura un program ştiinţific şi social atractiv.

 

Speram ca, impreuna cu toti colegii nostri care vor fi implicati in acest congres, sa reusim sa realizam un eveniment de inalta tinuta stiintifica, asa cum ne dorim cu totii.

 

Cu deosebita consideratie,


Prof. Dr. Rodica ANGHEL                                        Dr. Razvan Curca

Presedintele Societatii Romane de Radioterapie           Presedintele Societatii Romane

Presedintele Comitetului de organizare al            de Radioterapie si Oncologie   

Congresul National de Oncologie Medicala si                 Medicala

Radioterapie

 

Co-presedinti ai Comitetului de organizare:     

Prof.Dr. Viorica Nagy, secretar SRROM

Dr. Mircea Dediu