Stimaţi colegi,

Am deosebita plăcere să vă invit să participaţi la al XXII-lea Congres al Societăţii Române de Radioterapie şi Oncologie Medicală (SRROM), care anul acesta va fi organizat împreună cu Societatea Română de Radioterapie din Bucureşti la Poiana Braşov, în perioada 18-20 octombrie 2012. După cum sunt convins că ştiţi deja, împreună cu colegii din Biroul SRROM, ne-am străduit în ultima perioadă să aducem împreună societăţile profesionale din oncologia românească.  Iar acest congres este primul pas concret în demersul nostru.

Tema acestui congres comun este: „Terapia oncologică în anul 2012: de la abordarea multidisciplinară la cea personalizată”. Cred că este necesar să facem împreună acest pas, atât de actual, către pacient şi către individualizarea tratamentului în oncologie. Vom încerca să fim alături de dumneavoastră şi să vă oferim un altfel de congres, mai orientat spre practica de zi cu zi.

Dar trebuie să ştiţi că nu vom reuşi să facem asta decât împreună. Împreună cu dumneavoastră. Aşa că vă aşteptăm să fiţi alături de noi în 18-20 octombrie la Poiana Braşov.

 

Preşedintele Societăţii Române de Radioterapie şi Oncologie Medicală

Dr. Răzvan-Ovidiu Curcă